Contact met Oldskool Gym 45+ in Naarden

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer info?

Waar kun je ons vinden?

Openingstijden

Maandag 07:00 – 21:00
Dinsdag 07:00 – 21:00
Woensdag 07:00 – 21:00
Donderdag 07:00 – 21:00
Vrijdag 07:00 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 12:00
Zondag 08:00 – 12:00

Adres

Oldskool Gym 45+,
Energiestraat 9D,
1411 AN Naarden

We helpen je graag verder

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer info?

Wat onze leden zeggen

Drie jaar geleden durfde ik naar binnen… om vervolgens niet meer weg te gaan! Wat een fijne sportschool. Professionele begeleiding/ duidelijke uitleg en altijd rekening houdend met eventuele beperkingen (zeer betrokken). Daarnaast uiteraard gezelligheid, altijd tijd voor koffie. Wat ook erg leuk is, zijn de uitjes die ze organiseren, zeer leerzaam, sportief en gezellig.

Suzanne

Sinds 4 maanden neem ik met veel plezier deel aan de lessen “kracht en balans” onder de enthousiaste en deskundige leiding van Janneke en Dorine. De diverse oefeningen worden op een humoristische en degelijke wijze toegelicht, waardoor er een positieve en ontspannen sfeer wordt gecreëerd. Echt een aanrader!

Hans

9 januari is het 5 jaar dat wij de opening van Oldskool gym 45+ hebben gevierd . Alle jaren met plezier onder leiding van kundige leidsters de lessen en fitness gevolgd.

Lieneke

Ik train nu bijna 5 jaar, met veel plezier, bij Oldskool Gym 45+ De begeleiding is goed en de sfeer is altijd heel gezellig. Ik hoop er nog lang te kunnen sporten.

Ans

Oldskool Gym 45+ is een fijne sportschool met een zeer lage drempel. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen, op mijn gemak gesteld, wat mij opviel was dat je niet alleen maar gespierde heren en slanke dames zag sporten. Het beeld wat je zag was gewoon normaal. Daarna ben ik begonnen met sporten waarbij ik goede begeleiding en coaching kreeg. Nu nog steeds zit ik bij Oldskool Gym 45+ en ben ik tevreden over hun!

Sati

 Stel niet langer uit en zet de eerste stap naar je fittere en gezondere leefstijl!

Over Oldskool Gym 45+ in Naarden

Oldskool Gym 45+ helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, vandaag start jouw gezondere leefstijl! Oldskool Gym 45+ in Naarden is je coach.