Het aanbod van Oldskool Gym 45+

Ontdek het veelzijdige fitness, groepslessen en wellness aanbod van Oldskool Gym 45+ in Naarden.

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Fitness

Werk aan je persoonlijke doelen en behaal maximale resultaten door onze innovatieve, moderne fitnessfaciliteiten. Onze trainers staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of een schema op te stellen.

Groepslessen

Bij Oldskool Gym 45+ is er een ruim en gevarieerd aanbod aan groepslessen. Voor ieder doel en niveau. Dagelijks staan er verschillende lessen op het rooster, waarbij ervaren instructeurs jou motiveren het beste uit jezelf te halen. Bekijk ons lesrooster en ontdek welke training het beste bij jou past!

Small group training

Wil jij graag in groepsverband trainen, maar wel de persoonlijke aandacht behouden? Dan is Small group training iets voor jou. Small group training is het trainen in klein groepsverband met een klein aantal deelnemers. Onze aanpak blijft hierbij persoonlijk. Iedereen werkt als individu aan zijn doelstelling, maar je volgt gezamenlijk de trainingen.

Sauna

Je zweet stress en zorgen eruit en het is nog goed voor je weerstand ook. De sauna kan je helpen je algemene gezondheid te verbeteren. Het stimuleert je immuunsysteem en verbetert de bloedsomloop. En een geregeld saunabezoek beschermt je ook beter tegen verkoudheid.

Zonnebank

Geniet van een stralende huid en zomerse gloed. Ontspan in onze wellness area onder één van onze zonnebanken. Ideaal voor in de koudere maanden als de zon wat minder schijnt.

Fysio

Heb je lichamelijk klachten waardoor je in het dagelijks leven beperkt wordt? Dan ben je voor fysiotherapie bij Oldskool Gym 45+ aan het juiste adres! Onze fysiotherapeuten helpen bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van jouw lichamelijke klachten. Op deze manier zorgen de fysiotherapie behandelingen ervoor dat je zo optimaal mogelijk kunt bewegen.

Bedrijfsfitness

Goed Nieuws! Wij zijn aangesloten bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland. Dat betekent dat je voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitness regeling van je werkgever. Bespaar tot wel 50% korting op jouw sportabonnement.Een gezonde zaak!

Wat onze leden zeggen

Drie jaar geleden durfde ik naar binnen… om vervolgens niet meer weg te gaan! Wat een fijne sportschool. Professionele begeleiding/ duidelijke uitleg en altijd rekening houdend met eventuele beperkingen (zeer betrokken). Daarnaast uiteraard gezelligheid, altijd tijd voor koffie. Wat ook erg leuk is, zijn de uitjes die ze organiseren, zeer leerzaam, sportief en gezellig.

Suzanne

Sinds 4 maanden neem ik met veel plezier deel aan de lessen “kracht en balans” onder de enthousiaste en deskundige leiding van Janneke en Dorine. De diverse oefeningen worden op een humoristische en degelijke wijze toegelicht, waardoor er een positieve en ontspannen sfeer wordt gecreëerd. Echt een aanrader!

Hans

9 januari is het 5 jaar dat wij de opening van Oldskool gym 45+ hebben gevierd . Alle jaren met plezier onder leiding van kundige leidsters de lessen en fitness gevolgd.

Lieneke

Ik train nu bijna 5 jaar, met veel plezier, bij Oldskool Gym 45+ De begeleiding is goed en de sfeer is altijd heel gezellig. Ik hoop er nog lang te kunnen sporten.

Ans

Oldskool Gym 45+ is een fijne sportschool met een zeer lage drempel. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen, op mijn gemak gesteld, wat mij opviel was dat je niet alleen maar gespierde heren en slanke dames zag sporten. Het beeld wat je zag was gewoon normaal. Daarna ben ik begonnen met sporten waarbij ik goede begeleiding en coaching kreeg. Nu nog steeds zit ik bij Oldskool Gym 45+ en ben ik tevreden over hun!

Sati

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

 
Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek.

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 

 Alles van fitness tot wellness bij Oldskool Gym 45+

Met ons uitgebreide aanbod zijn we de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Naarden. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: fitness, groepslessen en wellness. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.